Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19640
Title: Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустрії
Authors: Ковалевська, Н. С.
Лісніченко, О. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ковалевська Н. С., Лісніченко О. О. Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустрії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 211.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19640
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-211.pdf136.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.