Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19634
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, І. М. | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-29T13:36:32Z | - |
dc.date.available | 2022-12-29T13:36:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бєляєва І. М., Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В. Вплив каротиновмісних домішок на якість морозива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 203-204. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19634 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Вплив каротиновмісних домішок на якість морозива | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-203-204.pdf | 140.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.