Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Магістри
181 - "Харчові технології" (Магістри)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінності
Головко, Т. М.
;
Радванський, В. С.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності
Головко, Т. М.
;
Дєрябін, С. О.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Discover
Author
1
Дєрябін, С. О.
1
Радванський, В. С.
Subject
2
product safety indicators
2
technology
2
органолептичні показники
2
показники безпечності продукту
2
технологія
2
фізико-хімічні показники
1
Jerusalem artichoke
1
meat and vegetable pastes
1
protein-fat emulsion
1
sliced meat semi-finished products
.
next >
Date issued
2
2023
Has File(s)
2
true