Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19431
Title: | Анализ использования нетрадиционного сырья при производстве цукатов |
Authors: | Атаханов, Ш. Н. Тошпулатов, Б. С. ўғли Сотиболдиева, Д. Отаханов, Ш. Ш. ўғли Буранова, Д. С. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Атаханов Ш. Н., Тошпулатов Б. С. ўғли, Сотиболдиева Д., Отаханов Ш. Ш. ўғли, Буранова Д. С. Анализ использования нетрадиционного сырья при производстве цукатов. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 141-142. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19431 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-141-142.pdf | 141.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.