Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19431
Title: Анализ использования нетрадиционного сырья при производстве цукатов
Authors: Атаханов, Ш. Н.
Тошпулатов, Б. С. ўғли
Сотиболдиева, Д.
Отаханов, Ш. Ш. ўғли
Буранова, Д. С.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Атаханов Ш. Н., Тошпулатов Б. С. ўғли, Сотиболдиева Д., Отаханов Ш. Ш. ўғли, Буранова Д. С. Анализ использования нетрадиционного сырья при производстве цукатов. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 141-142.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19431
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-141-142.pdf141.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.