Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАтаханов, Ш. Н.-
dc.contributor.authorТошпулатов, Б. С. ўғли-
dc.contributor.authorСотиболдиева, Д.-
dc.contributor.authorОтаханов, Ш. Ш. ўғли-
dc.contributor.authorБуранова, Д. С.-
dc.date.accessioned2022-12-25T13:28:28Z-
dc.date.available2022-12-25T13:28:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАтаханов Ш. Н., Тошпулатов Б. С. ўғли, Сотиболдиева Д., Отаханов Ш. Ш. ўғли, Буранова Д. С. Анализ использования нетрадиционного сырья при производстве цукатов. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 141-142.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19431-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleАнализ использования нетрадиционного сырья при производстве цукатовuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-141-142.pdf141.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.