Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19428
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Інжиянц, А. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-25T11:45:37Z | - |
dc.date.available | 2022-12-25T11:45:37Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Інжиянц А. Т. Розробка сумішей добавок для реструктурування м’яса. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 135-136. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19428 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Розробка сумішей добавок для реструктурування м’яса | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-135-136.pdf | 142.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.