Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19426
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮдіна, Т. І.-
dc.contributor.authorСеренко, А. А.-
dc.date.accessioned2022-12-25T11:36:28Z-
dc.date.available2022-12-25T11:36:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЮдіна Т. І., Серенко А. А. Обґрунтування вибору вторинної молочної сировини в технології низьколактозних кисломолочних напоїв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 131-132.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19426-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОбґрунтування вибору вторинної молочної сировини в технології низьколактозних кисломолочних напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-131-132.pdf142.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.