Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.date.accessioned2022-12-24T20:56:49Z-
dc.date.available2022-12-24T20:56:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Лосєва С. М., Юр’єва О. О., Погарський О. С. Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 106-107.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19405-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleКріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-106-107.pdf146.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.