Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19404
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Дудник, К. В. | - |
dc.contributor.author | Погарський, О. С. | - |
dc.contributor.author | Балабай, К. С. | - |
dc.contributor.author | Максимова, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-24T20:52:31Z | - |
dc.date.available | 2022-12-24T20:52:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Дудник К. В., Погарський О. С., Балабай К. С., Максимова Н. П. Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 104-105. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19404 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-104-105.pdf | 149.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.