Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19404
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorДудник, К. В.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorБалабай, К. С.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2022-12-24T20:52:31Z-
dc.date.available2022-12-24T20:52:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Дудник К. В., Погарський О. С., Балабай К. С., Максимова Н. П. Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 104-105.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19404-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-104-105.pdf149.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.