Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19404
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Дудник, К. В. | - |
dc.contributor.author | Погарський, О. С. | - |
dc.contributor.author | Балабай, К. С. | - |
dc.contributor.author | Максимова, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-24T20:52:31Z | - |
dc.date.available | 2022-12-24T20:52:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Дудник К. В., Погарський О. С., Балабай К. С., Максимова Н. П. Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 104-105. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19404 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-104-105.pdf | 149.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.