Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19396
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2022-12-24T16:30:58Z-
dc.date.available2022-12-24T16:30:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Михайлов В. М., Погарський О. С., Лосєва С. М. Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 87-88.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19396-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-87-88.pdf162.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.