Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19394
Title: | Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якості |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Максимова, Н. П. Кравчук, Т. В. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Кравчук Т. В., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 83-84. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19394 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-83-84.pdf | 157.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.