Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19394
Назва: Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якості
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Кравчук, Т. В.
Лосєва, С. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Кравчук Т. В., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 83-84.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19394
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-83-84.pdf157.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.