Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19393
Title: Формування теплокоагуляційного шва в технології склеєних кишкових ковбасних оболонок
Authors: Онищенко, В. М.
Пак, А. О.
Інжиянц, С. Т.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Онищенко В. М., Пак А. О., Інжиянц С. Т. Формування теплокоагуляційного шва в технології склеєних кишкових ковбасних оболонок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 81-82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19393
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-81-82.pdf142.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.