Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19393
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorІнжиянц, С. Т.-
dc.date.accessioned2022-12-24T16:17:00Z-
dc.date.available2022-12-24T16:17:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОнищенко В. М., Пак А. О., Інжиянц С. Т. Формування теплокоагуляційного шва в технології склеєних кишкових ковбасних оболонок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 81-82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19393-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleФормування теплокоагуляційного шва в технології склеєних кишкових ковбасних оболонокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-81-82.pdf142.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.