Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19393
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В. М. | - |
dc.contributor.author | Пак, А. О. | - |
dc.contributor.author | Інжиянц, С. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-24T16:17:00Z | - |
dc.date.available | 2022-12-24T16:17:00Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко В. М., Пак А. О., Інжиянц С. Т. Формування теплокоагуляційного шва в технології склеєних кишкових ковбасних оболонок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 81-82. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19393 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Формування теплокоагуляційного шва в технології склеєних кишкових ковбасних оболонок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-81-82.pdf | 142.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.