Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19392
Назва: | Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення |
Автори: | Максимова, Н. П. Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Балабай, К. С. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С. Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 79-80. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19392 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-79-80.pdf | 145.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.