Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19392
Назва: Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення
Автори: Максимова, Н. П.
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Балабай, К. С.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Максимова Н. П., Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С. Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 79-80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19392
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-79-80.pdf145.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.