Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКапліна, Т. В.-
dc.contributor.authorСтолярчук, В. М.-
dc.contributor.authorДудник, С. О.-
dc.date.accessioned2022-12-24T15:15:16Z-
dc.date.available2022-12-24T15:15:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКапліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. Розробка технології кексів із використанням гарбузового насіння та гречаного борошна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 73-74.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19389-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозробка технології кексів із використанням гарбузового насіння та гречаного борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-73-74.pdf141.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.