Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19344
Title: Визначення оптимальної кількості ягідного коагулянту для осадження білків молока
Authors: Грек, О. В.
Пшенична, Т. В.
Ніколаєва, М. С.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Грек О. В., Пшенична Т. В., Ніколаєва М. С. Визначення оптимальної кількості ягідного коагулянту для осадження білків молока.Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 59-60.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19344
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-59-60.pdf142.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.