Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19344
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрек, О. В.-
dc.contributor.authorПшенична, Т. В.-
dc.contributor.authorНіколаєва, М. С.-
dc.date.accessioned2022-12-23T20:45:52Z-
dc.date.available2022-12-23T20:45:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГрек О. В., Пшенична Т. В., Ніколаєва М. С. Визначення оптимальної кількості ягідного коагулянту для осадження білків молока.Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 59-60.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19344-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВизначення оптимальної кількості ягідного коагулянту для осадження білків молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-59-60.pdf142.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.