Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19232
Назва: Определение количества теплоты при замораживании и размораживании
Інші назви: Визначення кількості теплоти при заморожуванні і розморожуванні
Determination of heat quantity freeze defrosting
Автори: Cтручаев, Н. И.
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Cтручаев Н. И. Определение количества теплоты при замораживании и размораживании. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.130-131.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165.
Короткий огляд (реферат): В работе представлен новый подход к определению количества теплоты при помощи определения площади диаграммы процесса замораживания и размораживания продукции.
У роботі представлений новий підхід до визначення кількості теплоти за допомогою визначення площі діаграми процесу заморожування і розморожування продукції.
The paper presents a new approach to deter chenie amount of heat by defining the area and charts freezing rozmorozhu tion products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19232
Розташовується у зібраннях:Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
53_165_2015.pdf831.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.