Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19232
Title: | Определение количества теплоты при замораживании и размораживании |
Other Titles: | Визначення кількості теплоти при заморожуванні і розморожуванні Determination of heat quantity freeze defrosting |
Authors: | Cтручаев, Н. И. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Cтручаев Н. И. Определение количества теплоты при замораживании и размораживании. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.130-131. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165. |
Abstract: | В работе представлен новый подход к определению количества теплоты при помощи определения площади диаграммы процесса замораживания и размораживания продукции. У роботі представлений новий підхід до визначення кількості теплоти за допомогою визначення площі діаграми процесу заморожування і розморожування продукції. The paper presents a new approach to deter chenie amount of heat by defining the area and charts freezing rozmorozhu tion products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19232 |
Appears in Collections: | Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
53_165_2015.pdf | 831.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.