Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19232
Title: Определение количества теплоты при замораживании и размораживании
Other Titles: Визначення кількості теплоти при заморожуванні і розморожуванні
Determination of heat quantity freeze defrosting
Authors: Cтручаев, Н. И.
Issue Date: 2015
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Cтручаев Н. И. Определение количества теплоты при замораживании и размораживании. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.130-131.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165.
Abstract: В работе представлен новый подход к определению количества теплоты при помощи определения площади диаграммы процесса замораживания и размораживания продукции.
У роботі представлений новий підхід до визначення кількості теплоти за допомогою визначення площі діаграми процесу заморожування і розморожування продукції.
The paper presents a new approach to deter chenie amount of heat by defining the area and charts freezing rozmorozhu tion products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19232
Appears in Collections:Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53_165_2015.pdf831.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.