Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19224
Title: Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції
Other Titles: Use energy of ultrasound in processing of agricultural products
Применение энергии ультразвука при переработке сельскохозяйственной продукции
Authors: Борохов, І. В.
Рудов, Д. Ю.
Issue Date: 2015
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Борохов І. В., Рудов Д. Ю. Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.118-120.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165.
Abstract: Розглянуто перспективи використання ультразвуку в галузях переробки продукції сільського господарства, проаналізовано можливість розрахунків конструктивних параметрів п’єзокерамічних перетворювачів.
The prospects of the use of ultra-sound in industries processing agricultural products, analyzed the possibility of calculating the design parameters piezoceramic transducers.
Рассмотрено перспективы использования ультразвука в отраслях переработки продукции сельского хозяйства, проанализировано возможность расчетов конструктивных параметров пьезокерамических преобразователей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19224
Appears in Collections:Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48_165_2015.pdf871.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.