Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорохов, І. В.-
dc.contributor.authorРудов, Д. Ю.-
dc.date.accessioned2022-12-23T08:28:22Z-
dc.date.available2022-12-23T08:28:22Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБорохов І. В., Рудов Д. Ю. Застосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.118-120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19224-
dc.description.abstractРозглянуто перспективи використання ультразвуку в галузях переробки продукції сільського господарства, проаналізовано можливість розрахунків конструктивних параметрів п’єзокерамічних перетворювачів.uk_UA
dc.description.abstractThe prospects of the use of ultra-sound in industries processing agricultural products, analyzed the possibility of calculating the design parameters piezoceramic transducers.uk_UA
dc.description.abstractРассмотрено перспективы использования ультразвука в отраслях переработки продукции сельского хозяйства, проанализировано возможность расчетов конструктивных параметров пьезокерамических преобразователей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165.-
dc.titleЗастосування енергії ультразвуку при переробці сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.title.alternativeUse energy of ultrasound in processing of agricultural productsuk_UA
dc.title.alternativeПрименение энергии ультразвука при переработке сельскохозяйственной продукцииuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48_165_2015.pdf871.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.