Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєляєв, В. О.-
dc.contributor.authorРадченко, А. Е.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.date.accessioned2022-12-22T09:22:28Z-
dc.date.available2022-12-22T09:22:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБєляєв В. О., Радченко А. Е., Гринченко Н. Г., Гринченко О. О. Інноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 5-6.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19100-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleІнноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-5-6.pdf140.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.