Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18701
Назва: Конкурентозданість сільськогосподарських підприємств та фактори, що на неї впливають
Інші назви: Competitiveness of agricultural enterprises and the factors affecting it
Автори: Тишенко, Ю. О.
Бредня, О. С.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Тишенко Ю. О., Бредня О. С.Конкурентозданість сільськогосподарських підприємств та фактори, що на неї впливають: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ» (на честь 90-річчя ХНТУСГ), м. Харків, 27 березня 2020 р.; Харків, ХНТУСГ, 2020. С. 95-97
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18701
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ" (на честь 90-річчя ХНТУСГ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRTS_APV_2020_57.pdf726.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.