Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 417.
назад
1
2
3
4
...
42
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2015
Вивчення впливу заморожування на активацію трансформації пектинових речовин ягід обліпихи із зв’язаного стану у вільний та водорозчинну форму
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Тарусін, О. А.
2015
Вивчення якості пастоподібних сумішей для молочних коктейлів, збагачених дрібнодисперсними вітамінними наповнювачами з каротиновмісних овочів
Максимова, Н. П.
;
Шкарупета, Т. А.
2015
Технологія молочних функціональних напоїв на основі сироватки молочної
Абрамова, Т. С.
;
Юрченко, М. С.
2015
Комплексна оцінка якості напівфабрикату для солодких страв
Васильєва, О. О.
;
Агапонова, В. В.
2015
Товарознавча експертиза консервованого зеленого горошку
Кузяхметова, А. А.
;
Андреєва, Є. А.
2015
Дослідження хімічного складу культивованих грибів
Ольховська, В. С.
;
Агурєєва, К. А.
2015
Нові матеріали для пакування харчових продуктів
Летута, Т. М.
;
Албатова, Я. Ю.
2015
Споживні властивості арахісової олії
Янчева, М. О.
;
Авескулова, Ю. Ю.
2015
Вплив механічного подрібнення та тривалості термічної обробки на вміст нітратів у картоплі
Малюк, Л. П.
;
Вільчинський, Д. М.
2015
Аналіз маркування та пакування плавлених пастоподібних сирів вітчизняного та зарубіжного виробництва
Бєляєва, І. М.
;
Ватула, Т. С.
Просмотр
Автор
4
Войник, В. І.
3
Каламайко, Г. О.
3
Кись, В. В.
3
Оверченко, А. А.
3
Іштван, Є. О.
2
Агапонова, В. В.
2
Албатова, Я. Ю.
2
Балабай, К. С.
2
Бондаренко, А. І.
2
Ватула, Т. С.
.
дальше >
по дате выпуска
417
2015
Has File(s)
417
true