Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 911-920 of 2499 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз діяльності Міжнародної асоціації дослідників гречки (IBRA)Дубініна, А. А.; Прокопенко, О. В.
2015Тенденції виробництва та проблема якості українського морозиваМарченко, Ю. І.; Пейчева, Ю. В.
2015Аналіз зміни активної кислотності риби під час копченняМарченко, О. Д.; Тараненко, М. К.
2015Аналіз асортименту та якості гранатового соку різних торгових марок, що реалізується на споживчому ринку міста ХарковаДейниченко, Г. В.; Чувуріна, Н. С.
2015Аналіз застосування спеціалізованих покриттів підлог для ресторанівАшмаріна, Г. Р.; Шкабура, С. С.
2015Вибір упакування для нових продуктів переробки редькиСелютіна, Г. А.; Чаговець, А. Є.
2015Асортимент хлібобулочних виробів у місті ХарковіРадченко, Л. О.; Шелехань, О. В.
2015Колориметричне визначення кольору харчових системПетруша, О. О.; Нєміріч, О. В.; Федоренко, О. В.
2015Дослідження властивостей ґрунту та їх вплив на якість квітів, що вирощуються у відкритому ґрунтіЗахаренко, В. О.; Сорокіна, С. В.; Гайдук, І. В.
2015Основи виробництва добавки білково-мінеральної та шляхи її використанняГоловко, М. П.; Полупан, В. В.; Демченко, В. Ю.