Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 701-710 of 2603 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Про основні досягнення в науковій роботі здобувачів вищої освіти та молодих учених університетуМихайлов, В. М.
2020Сучасні тенденції розробки асортименту страв для «меню, що само себе продає»Ботштейн, Б. Б.; Баранова, Т. А.
2020Упровадження системи НАССР у дошкільних та шкільних закладах освітиКолеснікова, М. Б.; Калініна, О. О.
2020Використання геланової камеді в технології напоївАндрєєва, С. С.; Волконський, А. О.; Тимченко, Д. А.
2020Особливості розроблення парфе, збагаченого вітамінним комплексомЖулінська, О. В.; Герман, А. І.
2020Особливості нових технологій гарячих солодких стравЖулінська, О. В.; Жулінська, К. О.
2020Формування споживних властивостей цукатів із редькиГапонцева, О. В.; Лисак, Є. Ю.
2020Інноваційні технології створення капсульованої продукціїНагорний, О. Ю.; Вовк, В. С.
2020Удосконалення технології пряникових виробівЧеремська, Т. В.; Гусєв, О. О.
2020Перспективи використання напівфабрикату яблучно-бурякового в нових технологіях десертівГубський, С. М.; Гурікова, І. М.; Васюніна, Л. М.