Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 671-680 of 2499 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
65
66
67
68
69
70
71
...
250
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Технологія житнього хліба підвищеної харчової цінності з використанням шроту зародків вівса
Олійник, С. Г.
;
Єрмоленко, В. В.
2020
Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Донцов, Д. Д.
2020
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів оздоровчого призначення
Свідло, К. В.
;
Малєєва, А. В.
2020
Використання виноградних порошків у технології різних видів печива
Гревцева, Н. В.
;
Заяц, Л. М.
;
Рядська, А. В.
2020
Технологія макаронних виробів із рослинними добавками
Гревцева, Н. В.
;
Вервейко, С. І.
2020
Технологія заварного тіста оздоровчого призначення
Свідло, К. В.
;
Клеба, М. В.
2020
Дослідження впливу білкової складової на функціонально-технологічні властивості багатокомпонентних розсольних сумішей
Дроменко, О. Б.
;
Євченко, Ю. І.
2020
Характеристика органолептичних показників варено-копчених ковбас із використанням стартових культур
Гринченко, Н. Г.
;
Лємзякова, Е. Н.
2020
Технологічні аспекти використання методів біотехнологій у технології м’ясних продуктів
Янчева, М. О.
;
Молчанова, О. О.
;
Баранік, В. С.
2020
Обґрунтування технологічних параметрів під час виробництва м’ясних снеків
Большакова, В. А.
;
Мирошниченко, М. І.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
27
2016
Has File(s)
2486
true