Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 671-680 of 2499 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Технологія житнього хліба підвищеної харчової цінності з використанням шроту зародків вівсаОлійник, С. Г.; Єрмоленко, В. В.
2020Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олієюШидакова-Каменюка, О. Г.; Донцов, Д. Д.
2020Технологія оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів оздоровчого призначенняСвідло, К. В.; Малєєва, А. В.
2020Використання виноградних порошків у технології різних видів печиваГревцева, Н. В.; Заяц, Л. М.; Рядська, А. В.
2020Технологія макаронних виробів із рослинними добавкамиГревцева, Н. В.; Вервейко, С. І.
2020Технологія заварного тіста оздоровчого призначенняСвідло, К. В.; Клеба, М. В.
2020Дослідження впливу білкової складової на функціонально-технологічні властивості багатокомпонентних розсольних сумішейДроменко, О. Б.; Євченко, Ю. І.
2020Характеристика органолептичних показників варено-копчених ковбас із використанням стартових культурГринченко, Н. Г.; Лємзякова, Е. Н.
2020Технологічні аспекти використання методів біотехнологій у технології м’ясних продуктівЯнчева, М. О.; Молчанова, О. О.; Баранік, В. С.
2020Обґрунтування технологічних параметрів під час виробництва м’ясних снеківБольшакова, В. А.; Мирошниченко, М. І.