Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 661-670 зі 2603.
назад
1
...
64
65
66
67
68
69
70
...
261
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Розробка рецептурного складу закусочних капкейків
Юрченко, С. Л.
;
Пенкін, А. К.
2020
Перспективи використання інгредієнтів кріозахисної дії в складі замороженої м’ясної продукції
Желєва, Т. С.
;
Розуменко, А. Р
2020
Застосування нетрадиційних прянощів та спецій у технології продуктів оздоровчого призначення
Мурликіна, Н. В.
;
Добровольська, О. В.
;
Баган, Д. О.
2020
Перспективи використання модифікованих крохмалів у технології м’ясних виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Мороз, Д. Д.
2020
Розробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсії
Дроменко, О. Б.
;
Пузик, Д. С.
;
Сапсай, В. І.
2020
Шляхи вдосконалення технології натуральних напівфабрикатів
Камсуліна, Н. В.
;
Побожий, А. С.
2020
Шляхи раціонального використання кишкової сировини
Онищенко, В. М.
;
Шевцова, В. М.
2020
Технологія мусових тортів із застосуванням трикомпонентних плодово-ягідних паст
Касабова, К. Р.
;
Загорулько, К. Р.
;
Загорулько, А. М.
;
Білозор, К. В.
;
Кошелева, А. А.
;
Шмадченко, Р. О.
2020
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням мікробних полісахаридів
Самохвалова, О. В.
;
Бородай, В. О.
;
Касьянова, В. Е.
2020
Перспективи використання порошку виноградних кісточок у технології борошняних кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Галецький, А. М.
;
Кривко, В. О.
Перегляд
Автор
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
6
Ставропольцева, О. В.
.
далі >
за датою випуску
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
131
2016
Has File(s)
2590
true