Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 381-390 из 2603.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Дослідження впливу паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на білок висушеного гороху під час отримання оздоровчих нанодобавокПогарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Кравцова, А. Г.
2020Дослідження якості дрібнодисперсних натуральних вітамінних пастоподібних домішок із каротиновмісних ягід для кисломолочних десертівМаксимова, Н. П.; Думбрава, Д. В.
2020Технології сублімаційного та конвективного сушіння і рецептур висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначенняМаксимова, Н. П.; Комісаренко, В. В.
2020Вивчення якості кріозаморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок із топінамбура за вмістом пребіотичних речовин та БАРБалабай, К. С.; Затула, А. В.
2020Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на каротиновмісні ягоди під час отримання наносорбетівПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Кісіль, М. О.
2020Поєднання якостей кислого молока і кефіру – супутник спортсменаАбрамова, Т. С.; Заєць, Є. В.
2020Дослідження впливу природи препаратів для деметалізації на якість і безпечність коньяківМамай, О. І.; Ярцева, Т. А.
2020Способи застосування крем-скрабу залежно від розміру абразивних частинокАкмен, В. О.; Бердова, В. О.
2020Контроль якості мила, що реалізується на ринку міста ХарковаГоловко, Т. М.; Дербуш, М. В.
2020Оцінка якості засобів особистої гігієни різних виробниківПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Брик, Я. В.