Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 351-360 of 2469 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення можливих фальсифікацій медуСелютіна, Г. А.; Колобова, А. О.
2020Товарознавча оцінка оліїСкоробагатько, В. І.; Дроздова, В. А.
2020Створення ефективної системи управління якістю продукції на основі інтегративного підходуЛісніченко, О. О.; Ковалевська, Н. С.; Татар, О. С.
2020Товарознавча оцінка паштетів, що реалізуються в торговельній мережі міста ХарковаСподар, К. В.; Позднякова, Л. О.
2020Товарознавча оцінка якості соняшникової олії вітчизняних виробниківКарбівнича, Т. В.; Карпенко, З. П.; Коржавих, Д. К.
2020Удосконалення управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствахСподар, К. В.; Андріюк, Е. І.; Щербак, І. Ю.
2020Основні показники придатності рослинної сировини до заморожуванняЛісніченко, О. О; Соколова, Є. Б.; Кучкурда, З. Ю.
2020Аналіз показників якості йогуртів під час виробництваСоколова, Є. Б.; Тренбач, Л. І.; Попова, О. А.
2020Аналіз способів фальсифікації варених ковбасОдарченко, М. С.; Піхурович, А. В.
2020Дослідження процесу термічної обробки коренеплодів під час проведення комбінованого способу очищенняЗолотухіна, І. В.; Дмитревський, Д. В.; Гавриленко, С. В.