Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 341-350 of 2289 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Технологія дрібнодисперсних добавок із нуту з використанням процесів механолізуПавлюк, Р. Ю.; Котюк, Т. В.; Уваров, Д. Д.
2020Майбутнє кисломолочних напоїв на основі переробки вторинної молочної сировиниКлімова, І. А.; Усата, К. С.
2020Кріотехнологія заморожених ягід і пюре з них із високим вмістом БАРМаксимова, Н. П.; Суханівський, І. В.
2020Визначення контрольно-критичних точок під час виробництва овочево-фруктового соусу з напівфабрикатуСтоянова, О. В.; Котелевська, Р. А.
2020Товарознавча характеристика якості майонезів, що реалізуються на ринку міста ХарковаСкирда, О. Є.; Кравченко, А. С.
2020Визначення споживчих властивостей морозива, яке реалізується на ринку міста ХарковаБєляєва, І. М.; Лисак, Є. Ю.
2020Аналіз ринку готельних та ресторанних послуг ФранціїВіннікова, В. О.; Кузнецов, О. Г.
2020Вивчення асортименту кондитерських виробівФролова, Т. В.; Кононенко, Т. О.
2020Порівняльна оцінка якості борошна пшеничногоЩербакова, Т. В.; Крутоус, Р. С.
2020Оцінка якості та безпеки гранатового сокуСелютіна, Г. А.; Кладко, Д. А.