Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 271-280 of 2289 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання купажованих олій у виробництві соусів емульсійного типуУпатова, О. І.; Щербина, А. Ю.
2020Кріогенна технологія заморожених хлорофіловмісних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Близнюкова, В. С.
2020Технологія кондитерських виробів оздоровчого призначенняСвідло, К. В.; Стрилець, Т. В.
2020Дослідження якості БАР антоціанових добавок-барвників у формі наноекстрактів із квітів Hibiscus sabdariffaЛосєва, С. М.; Швець, Р. С.
2020Дослідження якості оздоровчих добавок із квасолі, отриманих за нанотехнологієюДудник, К. В.; Хоменко, Я. В.
2020Сучасні види пакування борошняних кондитерських виробівПопова, Т. М.; Буряк, Л. П.
2020Рисові висівки-багате джерело фітостеролівДубініна, А. А.; Гершун, В. С.
2020Аналіз біологічної цінності олійних сумішейХацкевич, Ю. М.; Блудова, Я. І.
2020Товарознавча оцінка макаронних виробівСкоробагатько, В. І.; Гарна, К. В.
2020Аналіз ринку пастильних виробів УкраїниЛетута, Т. М.; Буть, В. А.