Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 231-240 of 2289 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Розробка технології соусів-дресингів із нуту, перцю солодкого болгарського та прянощівКотюк, Т. В.; Григоров, В. М.
2020Аспекти технології холодного соусу для здорового харчуванняКуниця, К. В.; Гавадзюк, Д. Б.
2020Створення соків і напоїв функціонального спрямуванняБендерська, О. В.; Бессараб, О. С.; Дмитрук, Р. О.
2020Аналіз жирнокислотного складу олії з вітчизняних безерукових сортів ріпакуХацкевич, Ю. М.; Тельнова, Н. В.
2020Підвищення кислотності вин лимонною та винною кислотамиМамай, О. І.; Нагель, Д. В.
2020Підвищення якісних показників фруктових пастЗубкова, К. В.; Мандживідзе, А. М.
2020Аналіз ринку готельних і ресторанних послуг ІспаніїВіннікова, В. О.; Рудик, О. М.
2020Способи дослідження фальсифікації виноградних винМамай, О. І.; Сєнічев, Д. С.
2020Дослідження споживчих уподобань щодо морозиваФролова, Т. В.; Рудик, О. М.
2020Товарозавча оцінка льодяникової карамеліГапонцева, О. В.; Сіденко, В. С.