Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 2251-2260 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
223
224
225
226
227
228
229
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибів
Павлюк, Р. Ю.
;
Пономаренко, Т. С.
;
Савчак, Д. С.
2019
Нанотехнологія натуральних вітамінних сорбетів – функціональних оздоровчих десертів на основі каротиноїдних ягід
Рябов, К. Є.
;
Стуконоженко, Т. А.
2019
Удосконалення способу термокислотного осадження білків молока під час виробництва м’яких сирів
Онопрійчук, О. О.
;
Скуйбіда, В. В.
2019
Нанотехнології антоціанових барвників із квітів Hibiscus Sabdariffa з високим вмістом антоціанів
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Слісь, П. Р.
2019
Можливості використання волоських горіхів у виробництві консервованих продуктів
Левківська, Т. М.
;
Савич, С. В.
2019
Розробка технології печива для хворих на фенілкетанурію
Туз, Н. В.
;
Путря, В. О.
2019
Каротиновмісна паста на основі моркви
Левківська, Т. М.
;
Поцелуйко, М. В.
2019
Дослідження необхідності використання терміна «енергетичний батончик» під час виробництва сиров’ялених ковбас для військових
Кривобік, Р. А.
;
Галкіна, Д. В.
2019
Вивчення впливу заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на активність окиснювальних ферментів топінамбура
Павлюк, Р. Ю.
;
Балабай, К. С.
;
Демідов, Р. О.
2019
Розробка нових функціональних оздоровчих сиркових десертів «Бламанже», збагачених каротиновмісними кріопастами
Погарська, В. В.
;
Стуконоженко, Т. А.
;
Дудченко, І. В.
Discover
Author
8
Погарський, О. С.
7
Семенов, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Мельник, М. І.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
5
Бордукова, П. С.
5
Гладкова, О. С.
5
Демченко, Д. С.
5
Жученко, К. О.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
166
2019
Has File(s)
2279
true