Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2251-2260 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибівПавлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.; Савчак, Д. С.
2019Нанотехнологія натуральних вітамінних сорбетів – функціональних оздоровчих десертів на основі каротиноїдних ягідРябов, К. Є.; Стуконоженко, Т. А.
2019Удосконалення способу термокислотного осадження білків молока під час виробництва м’яких сирівОнопрійчук, О. О.; Скуйбіда, В. В.
2019Нанотехнології антоціанових барвників із квітів Hibiscus Sabdariffa з високим вмістом антоціанівПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Слісь, П. Р.
2019Можливості використання волоських горіхів у виробництві консервованих продуктівЛевківська, Т. М.; Савич, С. В.
2019Розробка технології печива для хворих на фенілкетануріюТуз, Н. В.; Путря, В. О.
2019Каротиновмісна паста на основі морквиЛевківська, Т. М.; Поцелуйко, М. В.
2019Дослідження необхідності використання терміна «енергетичний батончик» під час виробництва сиров’ялених ковбас для військовихКривобік, Р. А.; Галкіна, Д. В.
2019Вивчення впливу заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на активність окиснювальних ферментів топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.; Демідов, Р. О.
2019Розробка нових функціональних оздоровчих сиркових десертів «Бламанже», збагачених каротиновмісними кріопастамиПогарська, В. В.; Стуконоженко, Т. А.; Дудченко, І. В.