Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2071-2080 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Шляхи підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного комплексу за рахунок упровадження нових додаткових послугЧуйко, А. М.; Кобиф, Н. Г.
2015TQM як концепція загального управління якістю в готельно-ресторанному бізнесіВарипаєва, Л. М.; Дударова, К. Ю.; Занг, Т. Д.
2015Способи регулювання взаємовідносин особистих і громадських потреб у БібліїМалюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.; Заморіна, Ю. Ю.
2015Вітчизняний та зарубіжний досвід управління якістю готельних послугВарипаєва, Л. М.; Лавроненко, К. Г.
2015Упровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанну галузьДавидова, О. Ю.; Мариноха, О. С.
2015Динаміка розвитку дизайну інтер’єрів готельного господарстваКононенко, Т. П.; Кіріченко, Д. В.
2015Перспективні інноваційні розробки для індустрії гостинностіТерешкін, О. Г.; Лук’янов, С. П.
2015Інноваційні підходи до створення фірмової стравиМалюк, Л. П.; Люшукова, В. К.
2015Інновації як джерело конкурентних перевагДавидова, О. Ю.; Мариноха, О. С.
2015Особливості потреб сучасної людини з другої половини ХХ ст. і до нашого часуМалюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.; Хомутова, Я. В.