Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1661-1670 of 2469 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Аналіз ринку інноваційних технологій харчової промисловостіРадченко, А. Е.; Сагайдачна, К. Р.
2021-04-08Розробка проєкту технології сиркових десертівПлотнікова, Р. В.; Сищенко, О. В.
2021-04-08Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хлібаКучерук, З. І.; Бондар, М .С.; Твердохлєбова, М.
2021-04-08Вплив шроту зародків вівса на процеси, що відбуваються під час зберігання житнього хлібаОлійник, С. Г.; Безбородов, О. О.
2021-04-08Обґрунтування технології молочних десертів із використанням рослинної сировиниКотляр, О. В.; Шумейко, І. В.
2021-04-08Перспективи використання шроту плодів шипшини у прискореній технології хлібаОлійник, С .Г.; Бурлакова, В. В.
2021-04-08Концентровані напої швидкого приготуванняГревцева, Н. В.; Бєлікова, В. В.
2021-04-08Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтівАртамонова, М. В.; Федорчак, С. В.; Ніколенко, Г. П.; Корабель, О .В.
2021-04-08Оцінювання водопоглинальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаженняСамохвалова, О. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лабазов, М .І.
2021-04-08Технології збивних кондитерських виробів із використанням полікомпонентних рослинних пастКасабова, К. Р.; Строга, О. О.; Бредіха, М. А.