Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1661-1670 of 2469 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
164
165
166
167
168
169
170
...
247
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Аналіз ринку інноваційних технологій харчової промисловості
Радченко, А. Е.
;
Сагайдачна, К. Р.
2021-04-08
Розробка проєкту технології сиркових десертів
Плотнікова, Р. В.
;
Сищенко, О. В.
2021-04-08
Використання соргового і лляного борошна в технології дієтичного безглютенового хліба
Кучерук, З. І.
;
Бондар, М .С.
;
Твердохлєбова, М.
2021-04-08
Вплив шроту зародків вівса на процеси, що відбуваються під час зберігання житнього хліба
Олійник, С. Г.
;
Безбородов, О. О.
2021-04-08
Обґрунтування технології молочних десертів із використанням рослинної сировини
Котляр, О. В.
;
Шумейко, І. В.
2021-04-08
Перспективи використання шроту плодів шипшини у прискореній технології хліба
Олійник, С .Г.
;
Бурлакова, В. В.
2021-04-08
Концентровані напої швидкого приготування
Гревцева, Н. В.
;
Бєлікова, В. В.
2021-04-08
Технологія пастильних кондитерських виробів із використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів
Артамонова, М. В.
;
Федорчак, С. В.
;
Ніколенко, Г. П.
;
Корабель, О .В.
2021-04-08
Оцінювання водопоглинальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаження
Самохвалова, О. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Лабазов, М .І.
2021-04-08
Технології збивних кондитерських виробів із використанням полікомпонентних рослинних паст
Касабова, К. Р.
;
Строга, О. О.
;
Бредіха, М. А.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
Has File(s)
2459
true