Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1651-1660 of 2469 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Розробка технології безглютенового заварного напівфабрикату для хворих на целіакіюГревцева, Н. В.; Діанова, О .В.
2021-04-08Технологія сухого печива із додаванням порошку з виноградних шкірочокГревцева, Н. В.; Лоу, Веньцзюань
2021-04-08Використання борошна гороху в технології виготовлення пончиківШматченко, Н. В.; Горобець, І. С.
2021-04-08Формування споживних властивостей продуктів переробки айви японськоїСоколова, Є. Б.; Коломоєць, А. А.
2021-04-08Трансформація комунікацій у галузі HoReCaОлініченко, К. С.; Юрчук, Ю. О.
2021-04-08Діючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервівАндрєєва, С. С.; Падун, І. Д.; Колісник, Б. М.
2021-04-08Використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології суфлеОмельченко, С. Б.; Тимченко, Д. А.
2021-04-08Розробка рецептурного складу сіннабонів із використанням овочевої сировиниЮрченко, С. Л.; Сіклітьова, С. С.
2021-04-08Технологія виробництва пісочного печива з використанням арахісової пастиХаустова, Т. М.; Солодков, Р. В.
2021-04-08Удосконалення технології крему масляного з використанням олеогелівГоральчук, А. Б.; Оскнер, Д. Є.