Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1321-1330 of 2471 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Особливості технології пряникових виробів геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Шевченко, А. А.
2015Розробка полікомпонентних пекарських сумішейПшенишнюк, Г. Ф.; Шмерига, А. А.
2015Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробівПавлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Цихановська, І. В.; Барсова, З. В.; Босенко, В. О.
2015Сучасні напрями формування ресурсного потенціалу м’ясопереробної галузіГринченко, Н. Г.; Борисенко, К. І.
2015Вплив заморожування-розморожування на мікроструктурні характеристики м’ясних фаршівЖелєва, Т. С.
2015Використання рослинних білків у технології м’ясних борошняних напівфабрикатівКамсуліна, Н. В.; Губаль, Л. М.
2015Технологія склеєної натуральної ковбасної оболонкиОнищенко, В. М.; Мілько, Р. О.
2015Удосконалення технології ліверних ковбасБольшакова, В. А.; Мережко, Д. О.
2015Шляхи та перспективи раціонального використання і переробки рибної вторинної сировиниПанікарова, Б. О.; Антоненко, С. П.; Кастигов, К. В.
2015Повышение пищевой ценности сладких блюд из творога путем использования цветочной пыльцыАфанасьева, Т. В.; Вареник, А. А.