Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1311-1320 of 2472 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
129
130
131
132
133
134
135
...
248
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Альтернативна сировина дієтичного харчування
Корецька, І. Л.
;
Шевердін, І. В.
;
Польовик, В. В.
2015
Енергетичне забезпечення раціону харчування військових
Корецька, І. Л.
;
Халупко, О. В.
2015
Выбор оптимального метода «отложенного выпекания» при производстве хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения
Солоницкая, И. В.
;
Мальков, Р. Ю.
2015
Перспективи використання шротів горіхових культур у технології здобного печива
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Новік, Г. В.
2015
Застосування безглютенових сумішей для виробництва парового хліба
Шаніна, О. М.
;
Мінченко, С. М.
;
Дугіна, К. В.
2015
Дослідження показників якості безглютенового хліба
Жуков, Є. В.
;
Нурєєва, А. В.
;
Алексенко, В. О.
2015
Оцінка органолептичних показників заварних напівфабрикатів із додаванням борошна з пророщеного зерна
Левандовський, Л. В.
;
Пашинська, М. С.
2015
Дослідження впливу гарбузового пюре та шроту з насіння гарбуза на якість затяжного печива
Дорохович, А. М.
;
Петренко, М. М.
2015
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культур
Пшенишнюк, Г. Ф.
;
Шевчук, Н. В.
2015
Використання борошна з пивної дробини в технології кексів
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Хуснутдінова, Т. Б.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
Has File(s)
2459
true