Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1311-1320 of 2472 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Альтернативна сировина дієтичного харчуванняКорецька, І. Л.; Шевердін, І. В.; Польовик, В. В.
2015Енергетичне забезпечення раціону харчування військовихКорецька, І. Л.; Халупко, О. В.
2015Выбор оптимального метода «отложенного выпекания» при производстве хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначенияСолоницкая, И. В.; Мальков, Р. Ю.
2015Перспективи використання шротів горіхових культур у технології здобного печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Новік, Г. В.
2015Застосування безглютенових сумішей для виробництва парового хлібаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.; Дугіна, К. В.
2015Дослідження показників якості безглютенового хлібаЖуков, Є. В.; Нурєєва, А. В.; Алексенко, В. О.
2015Оцінка органолептичних показників заварних напівфабрикатів із додаванням борошна з пророщеного зернаЛевандовський, Л. В.; Пашинська, М. С.
2015Дослідження впливу гарбузового пюре та шроту з насіння гарбуза на якість затяжного печиваДорохович, А. М.; Петренко, М. М.
2015Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культурПшенишнюк, Г. Ф.; Шевчук, Н. В.
2015Використання борошна з пивної дробини в технології кексівШидакова-Каменюка, О. Г.; Хуснутдінова, Т. Б.