Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1301-1310 of 2471 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Технологічні аспекти виготовлення нового напівфабрикату з картопліБандуренко, Г. М.; Писарєв, М. Г.
2015Порівняльна характеристика ФТВ напівфабрикатів на основі сколотинГніцевич, В. А.; Попенко, Я. С.
2015Страви з круп геродієтичного призначенняПересічний, М. І.; Пушка, О. С.
2015Удосконалення технології молочних коктейлів шляхом використання поверхнево-активних речовинГоральчук, А. Б.; Трубіцин, Д. О.; Котляр, О. В.
2015Розробка технології морозива з використанням фруктово-ягідних наповнювачів капсульованихПивоваров, П. П.; Хомутова, Т. Ю.; Міронов, О. Ю.
2015Особливості проектування технології м'ясних виробів геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Федорова, О. А.
2015Використання CapKold-технології для мережі соціального харчування міста КиєваФедорова, Д. В.; Тишко, О. С.
2015Бісквіти дієтичного та дієтично-функціонального призначенняДорохович, В. В.; Абрамова, А. Г.
2015Зернове сорго – перспективна сировина для оздоровчого харчуванняЛевандовський, Л. В.; Сябро, М. В.
2015Нові харчові продукти у профілактиці йододефіцитних захворюваньАнтонюк, І. Ю.; Юрченко, К. С.