Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1281-1290 of 2472 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Доцільність розробки функціональних кисломолочних напоївНазаренко, Ю. В.; Покрова, Ю. А.
2015Кріогенна технологія заморожених добавок із фруктівПогарська, В. В.; Берестова, А. А.; Пугач, К. С.
2015Проектування раціонів одноразового споживання з використанням борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнтамиКрайнюк, Л. М.; Бурлюбаєва, Т. М.
2015Науково-етнографічне дослідження та адаптація страв східної кухні для закладів УкраїниЖуравльов, С. В.; Богачкін, Д. А.; Тупкаленко, О. В.
2015Комплексна оцінка якості напівфабрикату для солодких стравВасильєва, О. О.; Агапонова, В. В.
2015Хліб – сенс життяБотштейн, Б. Б.; Бондаренко, А. І.; Дубінін, В. Ю.
2015Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначенняАрсеньєва, Л. Ю.; Курпілянська, К. В.; Антонюк, М. М.
2015Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системиГринченко, Н. Г.; Науменко, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2015Емульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання у виробництві харчових продуктівСидор, В. М.; Луговська, О. А.
2015Упровадження термостабільних структурованих емульсій у м’ясне виробництвоНечепуренко, К. Б.; Михайлюта, Л. В.