Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1281-1290 of 2472 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
126
127
128
129
130
131
132
...
248
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Доцільність розробки функціональних кисломолочних напоїв
Назаренко, Ю. В.
;
Покрова, Ю. А.
2015
Кріогенна технологія заморожених добавок із фруктів
Погарська, В. В.
;
Берестова, А. А.
;
Пугач, К. С.
2015
Проектування раціонів одноразового споживання з використанням борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнтами
Крайнюк, Л. М.
;
Бурлюбаєва, Т. М.
2015
Науково-етнографічне дослідження та адаптація страв східної кухні для закладів України
Журавльов, С. В.
;
Богачкін, Д. А.
;
Тупкаленко, О. В.
2015
Комплексна оцінка якості напівфабрикату для солодких страв
Васильєва, О. О.
;
Агапонова, В. В.
2015
Хліб – сенс життя
Ботштейн, Б. Б.
;
Бондаренко, А. І.
;
Дубінін, В. Ю.
2015
Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення
Арсеньєва, Л. Ю.
;
Курпілянська, К. В.
;
Антонюк, М. М.
2015
Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системи
Гринченко, Н. Г.
;
Науменко, О. Ю.
;
Тютюкова, Д. О.
2015
Емульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання у виробництві харчових продуктів
Сидор, В. М.
;
Луговська, О. А.
2015
Упровадження термостабільних структурованих емульсій у м’ясне виробництво
Нечепуренко, К. Б.
;
Михайлюта, Л. В.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
Has File(s)
2459
true