Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1271-1280 of 2472 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Технології та рецептури майонезів із використанням сколотин та кріодобавок із хрону та часникуПавлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Котляр, В. В.
2015Дослідження вмісту пектинових речовин у дрібнодисперсних кріопорошках із фруктівСоколова, Л. М.; Кірюшина, О. Є.
2015Упровадження фруктово-овочевої сировини в рецептуру тістечок типу «Буше»Власенко, Л. Л.; Малєєва, Н. В.
2015Інноваційна технологія білкових наноструктурованих добавок із горохуПогарська, В. В.; Котюк, Т. В.
2015Інноваційна технологія отримання сирних соусів-дресингів із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавокПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Пилипенко, Т. М.
2015Характеристика вмісту БАР наноструктурованого пюре з часнику, отриманого за кріогенною технологієюХоменко, А. В.; Попкова, Т. М.
2015Розробка сметанних десертів оздоровчої дії, збагачених каротиноїдними добавками з гарбуза та морквиМаліборська, Р. І.; Певна, В. Ю.
2015Характеристика вмісту антоціанів та інших БАР у наноструктурованому пюре з червоної смородиниКіпенко, Г. В.; Проценко, А. В.
2015Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капустиПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарський, О. С.
2015Поліпшення якості супів-пюре шляхом використання соєво-білкового збагачувачаВласенко, Л. Л.; Резнікова, М. В.