Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1271-1280 of 2472 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
125
126
127
128
129
130
131
...
248
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Технології та рецептури майонезів із використанням сколотин та кріодобавок із хрону та часнику
Павлюк, Р. Ю.
;
Хоменко, А. В.
;
Котляр, В. В.
2015
Дослідження вмісту пектинових речовин у дрібнодисперсних кріопорошках із фруктів
Соколова, Л. М.
;
Кірюшина, О. Є.
2015
Упровадження фруктово-овочевої сировини в рецептуру тістечок типу «Буше»
Власенко, Л. Л.
;
Малєєва, Н. В.
2015
Інноваційна технологія білкових наноструктурованих добавок із гороху
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
2015
Інноваційна технологія отримання сирних соусів-дресингів із використанням заморожування, кріомеханодеструкції та рослинних добавок
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Пилипенко, Т. М.
2015
Характеристика вмісту БАР наноструктурованого пюре з часнику, отриманого за кріогенною технологією
Хоменко, А. В.
;
Попкова, Т. М.
2015
Розробка сметанних десертів оздоровчої дії, збагачених каротиноїдними добавками з гарбуза та моркви
Маліборська, Р. І.
;
Певна, В. Ю.
2015
Характеристика вмісту антоціанів та інших БАР у наноструктурованому пюре з червоної смородини
Кіпенко, Г. В.
;
Проценко, А. В.
2015
Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капусти
Павлюк, Р. Ю.
;
Соколова, Л. М.
;
Погарський, О. С.
2015
Поліпшення якості супів-пюре шляхом використання соєво-білкового збагачувача
Власенко, Л. Л.
;
Резнікова, М. В.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
Has File(s)
2459
true