Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1171-1180 of 2499 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Діагностика технології страв із сиру кисломолочногоГринченко, О. О.; Голованова, О. І.
2015Їжа в авраамічних релігіяхБотштейн, Б. Б.; Газзаві, Р. С.
2015Перспективи використання капсульованої рослинної олії в технологіях салатів із листкових овочівКоротаєва, Є. О.; Пивоваров, Є. П.; Іванова, О. А.; Павелкевич, В. М.
2015Удосконалення технології кремів на основі функціональних сумішей індустріального виробництва «Sfinc Industry»Колеснікова, М. Б.; Іллічова, Г. С.
2015Розширення асортименту перших страв української кухні – кулешиків (заправних супів)Журавльов, С. В.; Завадська, О. І.; Третякова, О. С.
2015Холодна солодка страва «Шоколадна тапіока» для закладів ресторанного господарстваКовтун, К. С.; Арпуль, О. В.; Протченко, A. C.
2015Удосконалення технології виробництва морозива з використанням м’яти перцевоїЖуравльов, С. В.; Козаченко, А. П.
2015Свіжовичавлені соки з підвищеним вмістом біологічно активних речовинАрпуль, О. В.; Жукова, Н. В.; Усатюк, О. М.
2015Удосконалення технології пісочного печива з використанням клітковиниЮрченко, С. Л.; Кабанець, А. Д.
2015Удосконалення технології страв із сиру кисломолочногоГринченко, Н. Г.; Жадан, К. В.; Тютюкова, Д. О.