Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1171-1180 of 2499 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
115
116
117
118
119
120
121
...
250
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Діагностика технології страв із сиру кисломолочного
Гринченко, О. О.
;
Голованова, О. І.
2015
Їжа в авраамічних релігіях
Ботштейн, Б. Б.
;
Газзаві, Р. С.
2015
Перспективи використання капсульованої рослинної олії в технологіях салатів із листкових овочів
Коротаєва, Є. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Іванова, О. А.
;
Павелкевич, В. М.
2015
Удосконалення технології кремів на основі функціональних сумішей індустріального виробництва «Sfinc Industry»
Колеснікова, М. Б.
;
Іллічова, Г. С.
2015
Розширення асортименту перших страв української кухні – кулешиків (заправних супів)
Журавльов, С. В.
;
Завадська, О. І.
;
Третякова, О. С.
2015
Холодна солодка страва «Шоколадна тапіока» для закладів ресторанного господарства
Ковтун, К. С.
;
Арпуль, О. В.
;
Протченко, A. C.
2015
Удосконалення технології виробництва морозива з використанням м’яти перцевої
Журавльов, С. В.
;
Козаченко, А. П.
2015
Свіжовичавлені соки з підвищеним вмістом біологічно активних речовин
Арпуль, О. В.
;
Жукова, Н. В.
;
Усатюк, О. М.
2015
Удосконалення технології пісочного печива з використанням клітковини
Юрченко, С. Л.
;
Кабанець, А. Д.
2015
Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного
Гринченко, Н. Г.
;
Жадан, К. В.
;
Тютюкова, Д. О.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
27
2016
Has File(s)
2486
true