Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1011-1020 of 2499 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Визначення вмісту йоду в зразках йодованої соліГубський, С. М.; Рибалко, С. М.
2015Застосування хімічних і фізико-хімічних методів аналізу під час дослідження якості борошняних кондитерських виробівГоряйнова, Ю. А.; Толвай, Д. А.
2015Дослідження термохімічних процесів у навчальному процесі за допомогою автоматизованої калориметричної системиГубський, С. М.; Самойленко, С. О.; Дьяков, О. Г.; Трубіцина, С. С.
2015Визначення вмісту йоду в бурих водоростяхГубський, С. М.; Черножук, Т. В.; Калугін, О. Н.; Чернобай, Ю. В.; Нікітін, С. В.
2015Нанотехнології в харчовій промисловостіУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.; Чорнобай, Я. Ю.
2015Конструктивні особливості конвективних сушарок із використанням рециркуляції теплоносія та харчової сировиниПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.; Матко, Б. С.; Усенко, Д. О.
2015Застосування диференційних методів пошуку теплофізичних характеристик харчової сировини, отриманих із рішень параболічних рівняньПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.
2015Пошук рішень рівнянь теплообміну модельних тіл під час сушіння харчової сировиниПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.; Максимова, Т. С.
2015Дослідження реологічних характеристик вершкового маслаВоронцова, Ж. В.; Дьяков, О. Г.; Гусєва, А. В.; Варварова, П. О.
2015Визначення параметрів ультразвукової коливальної системиПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.; Галіцин, Д. К.; Галіцин, О. К.