Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 2212 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Оцінка конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарстваСелютін, В. М.; Курданов, В. О.
2020Дослідження ефективності корпоративної культуриТкаченко, О. П.; Костюченко, К. С.
2020Феномен менеджменту McDonald’sТкачова, С. С.; Корнієнко, К. О.; Батовська, Л. В.
2020Концепція pop-up у ресторанному бізнесіКалєнік, К. В.; Костерний, С. О.
2020Важливість кольору в ресторанній справіМалюк, Л. П.; Лаврик, О. В.
2020Scientific and practical importance of trace elements (Наукова і практична важливість мікроелементів)Подворна, Л. А.; Борисенко, В. В.
2020Features of german cuisine (Особливості німецької кухні)Ков’ях, І. І.; Бойко, Д. В.
2020Types of scotch whisky (Типи шотландського віскі)Ков’ях, І. І.; Борис, А. А.
2020Права жінок у Пакистані (на прикладі історії Малали Юсуфзай)Лазарєва, В. В.; Бурабах, Аюб
2020Dietary supplement (Харчова добавка)Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.; Бочарова, Н. С.