Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44544
Title: Концепція pop-up у ресторанному бізнесі
Authors: Костерний, С. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Калєнік, К. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Костерний С. О. Концепція pop-up у ресторанному бізнесі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Калєнік К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 185.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44544
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_185.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.