Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 911-920 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Удосконалення технологій м’ясопродуктів з використанням ензимівБударіна, А. І.; Альбоща, А. В.
2011Прогресивні процеси переробки молочної сироваткиМирончук, В. Г.; Змієвський, Ю. Г.; Ковбень, Р. І.
2012-04-25Стартові культури як фактор формування якості ковбасБабенко, О. Л.
2011Рослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесівМихайлов, В. М.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Ржецький, М. Є.; Довженко, Т. М.; Черкашин, В. В.
2011Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарстваЧеревко, О. І.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Паращук, Ю. Д.; Харлап, М. Д.; Руда, Л.
2011Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консерваціїБерезовська, Н. І.; Косів, Р. Б.; Паньків, Н. О.; Мартинюк, М. Є.
2012-04-25Удосконалення технології заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів спеціального призначенняГубан, О. Ю.
2012-04-25Повышение биологической ценности комбинированных мясных продуктов и полуфабрикатовГудкова, В. В.
2012-04-25Використання емульгаторів «Лемікс» у технології м’ясних паштетних консервівКеслер, А. С.
2012-04-25Проблеми і перспективи розвитку російського ринку м’яса і м’ясопродукціїДолгих, О. С.