Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
2012
2013
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 911-920 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
89
90
91
92
93
94
95
...
286
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012-04-25
Удосконалення технологій м’ясопродуктів з використанням ензимів
Бударіна, А. І.
;
Альбоща, А. В.
2011
Прогресивні процеси переробки молочної сироватки
Мирончук, В. Г.
;
Змієвський, Ю. Г.
;
Ковбень, Р. І.
2012-04-25
Стартові культури як фактор формування якості ковбас
Бабенко, О. Л.
2011
Рослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесів
Михайлов, В. М.
;
Єфремов, Ю. І.
;
Михайлова, С. В.
;
Ржецький, М. Є.
;
Довженко, Т. М.
;
Черкашин, В. В.
2011
Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства
Черевко, О. І.
;
Єфремов, Ю. І.
;
Михайлова, С. В.
;
Паращук, Ю. Д.
;
Харлап, М. Д.
;
Руда, Л.
2011
Зміна властивостей дріжджів після низькотемпературної консервації
Березовська, Н. І.
;
Косів, Р. Б.
;
Паньків, Н. О.
;
Мартинюк, М. Є.
2012-04-25
Удосконалення технології заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів спеціального призначення
Губан, О. Ю.
2012-04-25
Повышение биологической ценности комбинированных мясных продуктов и полуфабрикатов
Гудкова, В. В.
2012-04-25
Використання емульгаторів «Лемікс» у технології м’ясних паштетних консервів
Кеслер, А. С.
2012-04-25
Проблеми і перспективи розвитку російського ринку м’яса і м’ясопродукції
Долгих, О. С.
Discover
Author
13
Запаренко, Г. В.
12
Доценко, К. В.
9
Кіріченко, Д. В.
9
Лосінець, Ю. І.
9
Носач, А. Г.
9
Сазонова, В. В.
9
Соловйова, Т. Р.
8
Дибок, М. В.
8
Клеймьонова, В. В.
8
Корнієнко, Г. О.
.
next >
Date issued
1039
2012
912
2011
898
2013
Has File(s)
2849
true