Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 901-910 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Доцільність використання глоду одноматочкового у виробництві борошняних кондитерських виробівФоменко, О. М.
2012-04-25Використання нового гібрида гороху в технології хлібобулочних виробівСімкіна, Х. С.; Іванова, Н. С.
2012-04-25Технологія печива з використанням нового гібрида горохуСизько, Є. Ю.; Хорошун, О. В.
2012-04-25Характеристика біополімерних комплексів з амілолітичною активністюСаблістюк, О. О.
2012-04-25Створення цукерок із використанням злакових культурРоманенко, О. О.
2011Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.; Бражник, К. А.; Гришина, Т. О.; Мошнін, Є. С.
2011Інтенсифікація теплообміну в роторному плівковому апаратіЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Долгих, А. В.; Долженко, Т. М.; Толстой, О. Г.
2011Асептична стерилізація томатного сокуЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Карпенко, М. В.; Мураховський, О. В.; Гольденбайн, І. І.; Остапенко, В. І.
2011Розробка апарата для приготування йодовмісної суміші для створення емульсійного соусуКолісниченко, Т. О.; Камінський, Я. І.
2012-04-25Використання білкових препаратів тваринного походження в технології м'ясопродуктівБондарчук, О. С.