Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2011
2012
2013
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 901-910 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
88
89
90
91
92
93
94
...
286
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012-04-25
Доцільність використання глоду одноматочкового у виробництві борошняних кондитерських виробів
Фоменко, О. М.
2012-04-25
Використання нового гібрида гороху в технології хлібобулочних виробів
Сімкіна, Х. С.
;
Іванова, Н. С.
2012-04-25
Технологія печива з використанням нового гібрида гороху
Сизько, Є. Ю.
;
Хорошун, О. В.
2012-04-25
Характеристика біополімерних комплексів з амілолітичною активністю
Саблістюк, О. О.
2012-04-25
Створення цукерок із використанням злакових культур
Романенко, О. О.
2011
Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Постольнік, Д. В.
;
Загорулько, А. М.
;
Бражник, К. А.
;
Гришина, Т. О.
;
Мошнін, Є. С.
2011
Інтенсифікація теплообміну в роторному плівковому апараті
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Долгих, А. В.
;
Долженко, Т. М.
;
Толстой, О. Г.
2011
Асептична стерилізація томатного соку
Черевко, О. І.
;
Кіптела, Л. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Карпенко, М. В.
;
Мураховський, О. В.
;
Гольденбайн, І. І.
;
Остапенко, В. І.
2011
Розробка апарата для приготування йодовмісної суміші для створення емульсійного соусу
Колісниченко, Т. О.
;
Камінський, Я. І.
2012-04-25
Використання білкових препаратів тваринного походження в технології м'ясопродуктів
Бондарчук, О. С.
Discover
Author
13
Запаренко, Г. В.
12
Доценко, К. В.
9
Кіріченко, Д. В.
9
Лосінець, Ю. І.
9
Носач, А. Г.
9
Сазонова, В. В.
9
Соловйова, Т. Р.
8
Дибок, М. В.
8
Клеймьонова, В. В.
8
Корнієнко, Г. О.
.
next >
Date issued
1039
2012
912
2011
898
2013
Has File(s)
2849
true