Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 871-880 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Технологія желейних напівфабрикатів із пастоподібними добавками дикорослих ягідКогут, О. В.
2012-04-25Вплив гарбузового пектиновмісного пюре на якість пряникових виробівКирпіченкова, О. М.
2011Актуальні проблеми захисту інформації в митних органахЯнушкевич, Д. А.; Кураксін, Д. Ю.
2011Закономірності впливу добавки тваринного походження на клейковинний комплекс пшеничного борошнаГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Назарова, А. М.
2012-04-25Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини для активації хлібопекарських дріжджівКожевнікова, В. О.
2012-04-25Підвищення споживчої цінності виробів з кексового тіста шляхом використання нетрадиційної сировиниКонарєва, С. О.
2012-04-25Використання вівсяного борошна і плодів журавлини у виробництві пряниківКолощук, Т. М.; Миколів, Т. І,
2011Вплив забруднення довкілля на якість рибної продукціїЛихолат, О. А.; Вишнікіна, О. В.; Мельниченко, А. Ю.
2011Експертиза якості сирів, що реалізуються на ХарківщиніПенкіна, Н. М.; Назаренко, К. С.
2012-04-25Розробка борошняних сумішей із нутовою мукоюЛитянська, Г. С.